3:44
5/6

Αφροδίτη στον Ταύρο - Ακούω μόνο ηδονικές προτάσεις

Από την Κατερίνα Σαλωνίκη
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αφροδίτη στον Ταύρο - Ακούω μόνο ηδονικές προτάσεις

Στις 6/6 η Αφροδίτη περνάει σε ένα από δύο αγαπημένα της περιβάλλοντα αυτό του Ταύρου, έτοιμη να εκδηλώσει την φλογερή, παθιασμένη αλλά και προσγειωμένη φύση της, αυτή που αλλάζει, στο έτερο περιβάλλον του Ζυγού.

Με το καλοκαίρι να μας προτρέπει φιλήδονα, η θέση αυτή της Αφροδίτης ενισχύει ανάλογα συναισθήματα και παράλληλα μας κολλάει σαν τη μύγα στα στις παγίδες των τεμαχίων της κόλλας.

Επίσης μας δίνει μια καλή ευκαιρία να τονώσουμε τα οικονομικά μας με αρχικό σκοπό να τα σπαταλήσουμε σε αγορές και διασκεδάσεις.

Στην παρούσα παραμονή της στο ζώδιο του Ταύρου, που θα είναι έως τις 5/7 που θα περάσει στους Διδύμους, θα σχηματίσει μόνο αρμονικές όψεις.

Στις 9/6 έχουμε την ερωτικότατη όψη με τον Άρη που βάζει φωτιά σε σχέσεις, επιθυμίες και ερωτικές συνδιαλλαγές. Εστιάζουμε σε αυτό που επιθυμούμε και θέλουμε να συμβεί.

Στις 20/6 η αρμονική όψη της με τον Ποσειδώνα βάζει στην άκρη τα άγρια ένστικτα και μας προσγειώνει σε μια ιδεαλιστική αναζήτηση. Ο έρωτας εξιδανικεύεται και δεν κυλιέται πλέον παράφορα στην άμμο αλλά προτιμά να κοιτάζει το φεγγάρι. Οι δε καλλιτεχνικές τάσεις και εμπνεύσεις, απογειώνονται.

Στις 24/6 έρχεται η σειρά του Πλούτωνα να πέσει στα δίχτυα της και να τον κάνει υποχείριό της και εμάς τους υπόλοιπους θεατές σε συνεχόμενες ευκαιρίες επένδυσης, που δεν πρέπει να χαθούν.

Ταύροι, Αιγόκεροι, Ιχθύς και Καρκίνοι, είναι αυτοί που αναπτερώνονται ακόμα περισσότερο και έχουν ευκαιρίες για μεγάλα βήματα.

http://astroboudoir.blogspot.gr/

Αstra & Οραμα Online