14:49
22/5

Τα ελιξίρια του έρωτα με βάση το τριαντάφυλλο

Aπό τη Μερόπη Θεοδοσιάδου
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Τα ελιξίρια του έρωτα με βάση το τριαντάφυλλο

Ελιξίρια που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα στο σπίτι…

Ροδόμελο, για σας και τον σύντροφο σας

Παίρνουμε 10 χούφτες φρέσκα ροδοπέταλα καλά πλυμένα (όχι εμπορίου) και τα περιχύνουμε με 2 λίτρα βραστό νερό και τα αφήνουμε 12 ώρες. Στην συνέχεια τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με ½ κιλό μέλι καλής ποιότητος. Τα βάζουμε σε σιγανή φωτιά, ανακατεύοντας διαρκώς και αφαιρώντας τον αφρό, έως ότου πήξει. Το φυλάσσουμε σε γυάλινο βάζο καλά κλεισμένο.

Μαγικό Τσάι της αγάπης

Μια Παρασκευή σε γέμιση του φεγγαριού με πρόθεση για ερωτικές νύχτες…

Πάρτε ένα γυάλινο βάζο και ρίξτε μέσα κόκκινα ροδοπέταλα, άνθη γιασεμιού, φλούδα πορτοκαλιού και κομμάτια τζισένγκ(όλα αποξηραμένα). Προσθέστε μέσα και ένα κομμάτι λίθου ροζ κουάρτζ.
Κλείστε το βάζο σας και φυλαξτε το. Χρησιμοποιήστε το την κατάλληλη στιγμή με την ανάλογη πρόθεση.

Ποτ πουρί της αγάπης

Ετοιμάστε ένα ποτ πουρί από τριαντάφυλλα για να θέλξετε στον χώρο σας την αγάπη και ζεστασιά.

Θα χρειαστείτε  ένα μάτσο φρέσκα τριαντάφυλλα (ίσως αυτά που σας χάρισε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο). Όταν τα τριαντάφυλλα αρχίσουν ελαφρώς να μαραίνονται, τραβήξτε τους τα πέταλα και βάλτε τα απλωτά να στεγνώσουν σε ένα δίσκο. Όταν είναι έτοιμα επιλέξτε μια Παρασκευή σε γέμιση του φεγγαριού και σε ένα γυάλινο βάζο με καπάκι ρίξτε μέσα 3 κούπες αποξηραμένα τριαντάφυλλα, 3 κουταλιές αποξηραμένη λεβάντα και 7 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο. Κλείστε το βάζο και ανακινήστε το για λίγο λέγοντας τις ευχές σας για τον ερχομό της αγάπης στην ζωή σας. Φυλάξτε το σε σκοτεινό μέρος για 10 μέρες. Κάθε μέρα μην ξεχνάτε να το ανακινείτε λέγοντας τις ευχές σας.
Μετά την δεκάτη μέρα τοποθετείστε το στο χώρο σας μέσα σε ένα μπολ. Τροφοδοτήστε την ενέργεια του κάθε 2 εβδομάδες προσθέτοντας 7 σταγόνες από το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου.

Αφροδισιακό λάδι για γυναίκες

Ένα βράδυ Παρασκευής σε γέμιση του φεγγαριού σε ένα γυάλινο μπουκαλάκι προσθέστε 30 ml έλαιο τζοτζόμπα, 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο, 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο γιασεμί, 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο νερολί, 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο περγαμόντο και 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο υλάνγκ υλάνγκ. Ανακινήστε δηλώνοντας την πρόθεση σας και αφήστε το σε σκοτεινό μέρος για 7 ημέρες. Στην συνέχεια μεταχειριστείτε όποτε το χρειαστείτε.

Μείγμα για μπάνιο αγάπης

Επιλέξτε μια Παρασκευή και ετοιμάστε 2 μέρη άλατα Epson, 1 μέρος ροζ αλάτι Ιμαλάιων, 1 μεγάλη χούφτα ροζ ροδοπέταλα, 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου,1 κουταλιά λάδι καρύδας και βυθιστείτε στα αρώματα αυτού του λουτρού αγάπης για σας. Θα χαλαρώσει τους μυς σας, θα ομορφύνει το δέρμα σας και θα φέρει ζεστασιά στην καρδιά σας που ίσως έχει πληγωθεί.

Αstra & Οραμα