13:10
29/5

Πώς πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Χέρι της Φατιμά;

Από τη Μαίρη Μιχαλοπούλου
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Πώς πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Χέρι της Φατιμά;

Η σωστή χρήση και η ενεργοποίηση του διάσημου φυλαχτού…

  • Αν θέλετε να προσελκύσετε τον έρωτα και την αγάπη θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Χέρι της Φατιμά περνώντας σ’ αυτό ένα κόκκινο κορδονάκι
  • Αν θέλετε να προσελκύσετε τον πλούτο και την ευημερία θα πρέπει να περάσετε ένα πράσινο κορδονάκι
  • Τέλος, για να προστατευτείτε από το κακό μάτι και τη γλωσσοφαγιά, θα χρησιμοποιήσετε το χέρι της Φατιμά περνώντας σ’ αυτό ένα μαύρο κορδονάκι.

Η ενεργοποίηση

Ο πρωταρχικός στόχος όταν παίρνουμε ένα φυλαχτό είναι να του προσδώσουμε αγάπη και πίστη, ώστε και εκείνο με τη σειρά του να μας ανταποδώσει στο μέγιστο τη δύναμή του. Με λίγα λόγια, να το ενεργοποιήσουμε, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει.

Ο τρόπος είναι απλός και ιδιαίτερα εύκολος:

Βρείτε μια ώρα της ημέρας που θα είστε ήρεμοι και χαλαροί. Σε ένα μικρό τραπεζάκι, στρώστε ένα λευκό κάλυμμα-τραπεζομάντιλο. Ανάψτε ένα λευκό κερί και λίγο θυμίαμα ή ένα στικ της αρεσκείας σας, και τοποθετήστε δίπλα ένα μικρό μπολ με θαλασσινό αλάτι, καθώς και ένα ποτήρι νερό, ώστε να ενεργοποιήσετε το φυλαχτό σας και να το φέρετε σε επαφή με τα στοιχεία της φύσης. Πάρτε στα χέρια σας το φυλαχτό, σκεφτείτε για λίγο τι θέλετε να σας προσφέρει και προσπαθήστε να το δείτε με τα μάτια του μυαλού, σαν να συμβαίνει ήδη εκείνη τη στιγμή. Στη συνέχεια, περάστε το φυλαχτό σας πάνω από τον καπνό του θυμιάματος για να το καθαρίσετε με το στοιχείο του Αέρα. Κατόπιν περάστε το από τη φλόγα του κεριού σας για να το δυναμώσετε με τη βοήθεια του στοιχείου της Φωτιάς. Ραντίστε το με λίγο νερό για να το ενεργοποιήσετε με τη δύναμη του Νερού και περάστε το από το αλάτι για να το καθαρίσετε από κάθε προϋπάρχουσα ενέργεια με το στοιχείο της Γης.

Η σωστή στιγμή και χρήση

Το φυλαχτό σας θα το ενεργοποιήσετε σε γέμιση Σελήνης. Για το φυλαχτό του έρωτα με το κόκκινο κορδονάκι, κατάλληλη μέρα είναι η Παρασκευή. Μπορείτε να το φοράτε πάνω σας ή να το τοποθετήσετε σε κάποιο σημείο στη νοτιοδυτική πλευρά του σπιτιού σας.

Για το φυλαχτό του πλούτου και της αφθονίας με το πράσινο κορδονάκι, η κατάλληλη μέρα είναι η Πέμπτη. Επίσης, μπορείτε να το φοράτε πάνω σας ή να το κρεμάσετε πίσω από την εξώπορτά σας, αφού ο πλούτος εισρέει από την πόρτα.

Τέλος, για το φυλαχτό που προστατεύει από το κακό μάτι, με το μαύρο κορδονάκι, επιλέξτε το Σάββατο. Εκτός από τη χρήση του ως κόσμημα, ιδανικά τοποθετήστε το απέναντι από την εξώπορτα του σπιτιού σας, οπότε οτιδήποτε αρνητικό έρχεται να εμποδίζεται και να απομακρύνεται και οτιδήποτε θετικό έρχεται να έλκεται.

Αstra & Οραμα