11:31
3/6

Φενγκ σούι και ευημερία: Πώς συνδυάζονται;

Από τον Θανάση Διαμαντόπουλο
UPDATED:
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Φενγκ σούι και ευημερία: Πώς συνδυάζονται;

Τι μπορείτε να κάνετε για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας; Θα ήταν καλό να διαλέξετε ένα σπίτι με μεγάλη κουζίνα, γεγονός που ευνοεί την ευημερία.

Αν δεν υπάρχει η επιλογή να γίνει κάτι τέτοιο μπορείτε να φροντίσετε να μπουν στην κουζίνα λάμπες μεγαλύτερης ισχύος από τις ήδη υπάρχουσες που πέρα από το προφανές, που είναι ότι σας βοηθούν να κάνετε τις δουλειές σας καλύτερα, έχουν κι έναν άλλο ρόλο που είναι η «κινητοποίηση» του τσι.

Εννοείται ότι τις καμμένες λάμπες πρέπει να τις αντικαθιστάτε άμεσα, ενώ τις λάμπες που λειτουργούν πρέπει να τις κρατάτε καθαρές γιατί έτσι όχι μόνο βλέπετε καλύτερα αλλά επιτρέπετε και στο τσι να φωτίζει τα οικονομικά σας. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για τα πορτατίφ του γραφείου ή του εργασιακού σας χώρου.

Σε μία μικρή κουζίνα που δεν τη βλέπει πολύ το φυσικό φως, μπορείτε να κρεμάσετε στο παράθυρο της έναν κρύσταλλο από καθαρό χαλαζία ο οποίος, ανακλώντας το φως, ενισχύει τη δυνατότητα για απόκτηση χρημάτων.

Καθαρίζετε τα παράθυρα του σπιτιού συχνά. Είναι κάτι που βοηθά να βλέπετε καλύτερα τις ευκαιρίες που έρχονται.

Οι πέτρες θεωρούνται γιατρικό για την ψυχή. Μια μεγάλη πέτρα μπορεί να φέρνει υποστήριξη και προστασία. Αν τη βάλετε στο εσωτερικό της πίσω πόρτας του σπιτιού βοηθά στο να εγκλωβιστεί το τσι και να μη φεύγει από το σπίτι πολύ γρήγορα. Γιατί μαζί με το τσι μπορεί να φύγει και η ευημερία σας. Αυτή η μέθοδος θεωρείται θεραπευτική για όσους δεν μπορούν να κρατήσουν για καιρό τα χρήματα τους.

Η διαρροή νερού μπορεί να σημαίνει επίσης και απώλεια χρήματος. Για αυτό, αν στην κουζίνα, που θεωρείται ένας χώρος που παράγεται πλούτος, υπάρχουν υδραυλικά προβλήματα τότε θα πρέπει να τα διορθώσετε ή να τα αντικαταστήσετε.

Αstra & Οραμα