12:15
7/3

Προβλέψεις Μαρτίου

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα
UPDATED:
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Προβλέψεις Μαρτίου

Κάθε άτομο επηρεάζεται από τρεις παράγοντες: το έτος της γέννησής του, την ημέρα και την ώρα. Για μια ολοκληρωμένη πρόβλεψη, καλό είναι να λαμβάνετε υπόψη σας και τα τρία αντίστοιχα ζώδια.

Ποντικός

Συνεχίστε να προσπαθείτε στα επαγγελματικά σας, όμως αποφύγετε τη βιασύνη που δεν είναι καλός σύμβουλος. Συγκεντρώστε την ενέργεια σας σε θέματα που θέλετε να πετύχουν στην οικογένεια και το σπίτι σας.
‘Ωρες: 01:00-03:00
Τυχερό αντικείμενο/Φυλακτό: Τοποθετήστε ένα αγαλματάκι της Θεάς Kwan Yin για να αυξήσετε την εύνοια του πλανήτη Mùxīng στη ζωή σας, σε μπλε ή μαύρο χρώμα στο βορειοανατολικό τμήμα του σπιτιού σας για να ενδυναμώσετε τον τομέα της καριέρας

Βουβάλι

Απελευθερώστε το άγχος με κάποια νέα δραστηριότητα που σας κάνει να αισθάνεστε ευχάριστα. Δεχτείτε τις προκλήσεις αυτού του μήνα με δυναμισμό μιας και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δείτε αρκετά θέματα διαφορετικά. Φροντίστε τη υγεία σας και ιδιαίτερα το ανοσοποιητικό σας σύστημα που θέλει ενδυνάμωση, η περισσότερη κατανάλωση φρούτων και μια καλύτερη ποιότητα ύπνου, θα βοηθήσει αρκετά.

Μέρες: 27, 28
‘Ωρες: 12:00-14:00
Τυχερό αντικείμενο/Φυλακτό: Ο νότιος τομέας του σπιτιού σας χρειάζεται ενδυνάμωση, ο πλανήτης Tàiyáng δεν σας ευνοεί, τοποθετήστε σε χρυσό χρώμα έναν Βούδα μαζί με 3 κινέζικα νομίσματα για να ενδυναμώσετε την υγεία σας και να απομακρύνετε αρνητικές ενέργειες.

Τίγρης

Εστιάστε σε όσα θέλετε να ολοκληρώσετε και κάντε περισσότερα για σας και τους στόχους σας αυτό το μήνα. Το αποτέλεσμα θα σας χαροποιήσει αργότερα και θα ευνοήσει την εξέλιξή σας.
‘Ωρες: 20:00-22:00
Τυχερό αντικείμενο/Φυλακτό: Τοποθετήστε βορειοδυτικά του σπιτιού σας ή του γραφείου σας, ένα αγαλματάκι βουβαλιού ή ιπποπόταμου από μαύρο όνυχα για να ευνοηθείτε από την ενέργεια του πλανήτη Tǔxīng και να σταθεροποιήσετε σημαντικά θέματα στη ζωή σας.

Κουνέλι

Αποφύγετε να κρίνετε βιαστικά θέματα που σας απασχολούν και καταστάσεις που τρέχουν. Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε και μόνο για να ξεκαθαρίσετε ευκολότερα τα συναισθήματα σας. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην αφήσετε το άγχος να σας καταβάλει.
Μέρες: 29
‘Ωρες: 05:00-07:00
Τυχερό αντικείμενο/Φυλακτό: Τοποθετήστε στο βορρά ένα αγαλματάκι λευκού λύκου μαζί με κρυστάλλους χαλαζία για να διαχειριστείτε καλύτερα την ενέργεια της Yuèqiú και του πλανήτη Hǎiwángxīng, να ενδυναμώσετε την καριέρα και να έλξετε σοφότερους ανθρώπους στη ζωή σας

Δράκος

Εστιάστε στα επαγγελματικά και οικονομικά σας που χρειάζονται αρκετή συγκέντρωση και προσπάθεια για να αντιμετωπίσετε σωστά θέματα που αφορούν αυτούς του τομείς. Αυτό το διάστημα είναι σημαντικό να κρατήσετε υπό έλεγχο ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας και την καλή πορεία της καριέρας σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας σε αποφάσεις και αποφύγετε να αφήνετε τρίτους να επηρεάσουν τη κρίση σας
Μέρες: 30
‘Ωρες: 18:00-20:00
Τυχερό αντικείμενο/Φυλακτό: Τοποθετήστε νοτιοδυτικά, μια πυραμίδα σε κόκκινο χρώμα ή από κόκκινο νεφρίτη για να μετριάσετε την ενέργεια του πλανήτη Huǒxīng και να ενισχύσετε την ερωτική και οικογενειακή σας ζωή.

Φίδι

Φροντίστε να βάλετε σε προτεραιότητα οικονομικές εκκρεμότητες και βάλετε ένα πρόγραμμα για το μήνα ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε οικονομικά θέματα.
‘Ωρες: 08:00-10:00
Τυχερό αντικείμενο/Φυλακτό: Τοποθετήστε σε κεντρικό σημείο του σπιτιού σας ένα αγαλματάκι δράκου σε πράσινο χρώμα για να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο την ενέργεια του πλανήτη Jīnxīng και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας ευκολότερα.

Άλογο

Προσπαθήστε να διευθετήσετε θέματα εργασιακών και σχέσεων και αναβάλετε σημαντικές αποφάσεις για αργότερα που θα είστε πιο ξεκάθαροι.
Μέρες: 26, 31
‘Ωρες: 01:00-03:00
Τυχερό αντικείμενο/Φυλακτό: Τοποθετήστε ένα αγαλματάκι ελέφαντα στο ανατολικό τμήμα του σπιτιού σας για να ισορροπήσετε την ενέργεια του πλανήτη Shuǐxīng που σας επηρεάζει αρκετά αυτό το μήνα και να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Πρόβατο

Οι σχέσεις σας βελτιώνονται και μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα με όσους αγαπάτε. Νέα σχέδια και ιδέες μπορούν να σας δώσουν το κλειδί της επιτυχίας αρκεί να συμβουλευτείτε τα σωστά πρόσωπα.
Μέρες: 25
‘Ωρες: 16:00-18:00
Τυχερό αντικείμενο/Φυλακτό: Τοποθετήστε βορειοανατολικά του σπιτιού σας πολύχρωμα λουλούδια μέσα σε κρυστάλλινο βάζο για να ευνοηθείτε από τους πλανήτες Yuèqiú και Mùxīng και να αναγνωριστούν οι προσπάθειες που έχετε κάνει μέχρι τώρα από άτομα που επιθυμείτε.

Πίθηκος

Προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες με τα άτομα που συνεργάζεστε για να δείτε μεγαλύτερη βελτίωση στα οικονομικά σας
‘Ωρες: 11:00-13:00
Τυχερό αντικείμενο/Φυλακτό: Τοποθετήστε στη νότια πλευρά του σπιτιού σας κόκκινα κεριά και φροντίστε να τα ανάβετε κάθε μέρα για να ενισχύσετε την ενέργεια του πλανήτη Tàiyáng και να  έχετε καλή τύχη και άνοιγμα στα επαγγελματικά σας.

Πετεινός

Σκεφτείτε καλά πριν πάρετε αποφάσεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα και προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οφειλές για να αποφεύγετε το άγχος. Τα συναισθηματικά σας αν και ευνοούνται περισσότερο, οικογενειακά θέματα με μέλη της οικογένειάς σας μπορεί να σας απασχολήσουν δημιουργώντας περισσότερο άγχος
‘Ωρες: 03:00-05:00
Τυχερό αντικείμενο/Φυλακτό: Στο βορειοδυτικό τομέα του σπιτιού σας τοποθετήστε ένα μαύρο δοχείο και γεμίστε το με νερό πηγής και θαλασσινό αλάτι για να αποφύγετε κακές επιρροές του πλανήτη Tǔxīng και να απομακρύνετε αρνητικές επιρροές.

Σκύλος

Αυτό το μήνα ζητήματα που αφορούν τη καριέρα σας θα σας απασχολήσουν αρκετά και θα χρειαστεί να εστιάσετε σε όσα θέλετε πραγματικά να πετύχουν. Μην ξεχνάτε να φροντίζετε την υγεία σας και αποφύγετε το υπερβολικό άγχος που μπορεί να επηρεάσει το σώμα σας
Μέρες: 26
‘Ωρες: 19:00-21:00
Τυχερό αντικείμενο/Φυλακτό: Τοποθετήστε κοντά στην είσοδο του σπιτιού σας ή του γραφείου σας, ένα αγαλματάκι αλόγου σε πράσινο ή λευκό χρώμα ή από πράσινο νεφρίτη  για να αυξήσετε τη θετική επιρροή του πλανήτη Jīnxīng και να έχετε άνοδο στη καριέρα σας και επιτυχία στη ζωή σας.

Γουρούνι

Αν σκέφτεστε αλλαγή σταδιοδρομίας είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες ανόδου και καλές συμβουλές από άτομα που έχουν εμπειρία. Θα πρέπει μόνο να είστε προσεκτικοί στις συνεργασίες και να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με πρόσωπα που αγαπάτε και φροντίστε το σώμα σας αποφεύγοντας τις βαριές εργασίες αυτό το μήνα
‘Ωρες: 23:00-01:00
Τυχερό αντικείμενο/Φυλακτό: Τοποθετήστε νοτιοανατολικά του σπιτιού σας, ένα λωτό σε κίτρινο ή χρυσό χρώμα για να ενισχύσετε την ενέργεια του πλανήτη Mùxīng και του Huǒxīng στη ζωή σας , να απομακρύνετε αρνητικές ενέργειες και επιρροές και να αυξήσετε τη ροή θετικής ενέργειας.

Βρείτε με το έτος γέννησης σας το ζώδιο σας στην κινέζικη αστρολογία

Κωνσταντίνος Πάππας, Πρόεδρος του Κέντρου Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής, τηλ. 210-6814266

Αstra & Οραμα Online