19:17
31/5

Κινέζικο ωροσκόπιο Ιουνίου

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Κινέζικο ωροσκόπιο Ιουνίου

Κάθε άτομο επηρεάζεται από τρεις παράγοντες: το έτος της γέννησής του, την ημέρα και την ώρα. Για μια ολοκληρωμένη πρόβλεψη, καλό είναι να λαμβάνετε υπόψη σας και τα τρία αντίστοιχα ζώδια.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Τυχερές μέρες: 11, 19, 22
Τα επαγγελματικά σας είναι σε τροχιά εξέλιξης με ενισχυμένο το στοιχείο της γης, η εριστικότητα που μπορεί να σας μεταφέρει ο Huŏxīng (Άρης) όμως δεν διευκολύνει σχέσεις και συνεργασίες. Φερθείτε συγκαταβατικά για να αποφύγετε εντάσεις με συνεργάτες. Οι προσδοκίες σας για αύξηση μισθού ή αλλαγή εργασίας ίσως φέρουν μια καθυστέρηση σε σχέδια.
Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Βάλτε ένα γυάλινο μπολ με νερό πηγής και κρυστάλλους λευκού χαλαζία για να αυξήσετε την τύχη σας.
Ώρα: 23:00-00:59

ΒΟΥΒΑΛΙ

Τυχερές μέρες: 3, 8, 28
Θα σκεφτείτε αρκετά θέματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν και λάθη που δεν θέλετε να επαναλάβετε. Ο Tŭxīng (Κρόνος) θα σας βοηθήσει όχι μόνο να κάνετε έναν απολογισμό, αλλά και να σταθεροποιήσετε νέα σχέδια και καταστάσεις. Αρκεί να σκεφτείτε θετικά και να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Αποφύγετε τις υπερβολές καθώς μπορεί να κουραστείτε αρκετά και να επηρεαστεί η υγεία σας.

Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Βάλτε ΝΑ του σπιτιού σας, ένα Bonsai σε πήλινο γλαστράκι για τύχη και ευημερία αλλά και ευελιξία σε ό,τι κάνετε.
Ώρα: 05:00-06:59

ΤΙΓΡΗΣ

Τυχερές μέρες: 4, 16, 23
Είστε σε θέση να παρουσιάσετε τον εαυτό σας αλλά με τον τρόπο που θέλετε εσείς πλέον, με το στοιχείο της φωτιάς να σας βοηθά. Κρατήστε για τον εαυτό σας νέα σχέδια ή προσωπικά θέματα που θέλετε να προχωρήσετε. Ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας σχέσεις και τον ερωτικό σας τομέα, προσπαθήστε να περάσετε καλά και να χαλαρώσετε περισσότερο. Κάποια θέματα που υπάρχουν με συγγενείς ήρθε ο καιρός να βρουν τη λύση τους. Μπορείτε να το διαχειριστείτε με σωστό τρόπο και θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά.
Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Βάλτε στο ΝΔ τμήμα του σπιτιού ή του γραφείου έναν κόκκινο φοίνικα για να μετατρέψετε την όποια αρνητική ενέργεια σε θετική.
Ώρα: 09:00-10:59

ΚΟΥΝΕΛΙ

Τυχερές μέρες: 3, 7, 13
Αυτός ο μήνας είναι ο καλύτερος για να επενδύστε σωστά σε εσάς τους ίδιους, αλλάζοντας όσα δεν σας ικανοποιούν πλέον και στις προσωπικές σας σχέσεις που μπορούν να βελτιωθούν, με τον ShuĬxīng (Ερμή) να ευνοεί αυτή την περίοδο τα συναισθηματικά σας και την ενδυνάμωσή σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα αναγνωριστούν όσα έχετε κάνει, αν έχετε δώσει τον καλύτερο εαυτό σας. Τα οικονομικά μπορούν να βελτιωθούν και θα βρείτε τη βοήθεια που χρειάζεστε για να κατακτήσετε τα σχέδια και τους στόχους σας.
Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Βάλτε ΒΔ του σπιτιού ένα αγαλματάκι του Θεού Fan Li από μέταλλο για να έλξετε τη βοήθεια που ζητάτε.
Ώρα: 19:00-20:59

ΔΡΑΚΟΣ

Τυχερές μέρες: 1, 14, 26
Ήρθε η στιγμή να χρησιμοποιήστε όλες σας τις δυνατότητες αυτή την περίοδο που η τύχη είναι με το μέρος σας όπως και η Jīnxīng (Αφροδίτη) που σας ευνοεί ώστε να μπορέσετε πλέον να δοκιμάστε νέες πλεύσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να ασχοληθείτε με κάποια πνευματική εργασία. Θα βοηθήσει στην εκτόνωση σας και θα αποφύγετε εντάσεις, τις οποίες μπορεί να φέρει το στοιχείο της φωτιάς με κοντινά σας πρόσωπα που μπορεί να διαταράξει τις σχέσεις σας.
Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Βάλτε ανατολικά του σπιτιού ένα ομοίωμα χελώνας σε μπλε χρώμα για να ενδυναμώσετε την υγεία σας.
Ώρα: 17:00-18:59

ΦΙΔΙ

Τυχερές μέρες: 6, 10, 18
Ο Huŏxīng (Άρης) θα φέρει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα και θα πρέπει να ασχοληθείτε με τη πορεία των οικονομικών. Μπορείτε να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα με δάνεια ή χρηματικές απολαβές από τρίτους, προσπαθήστε να στηρίζεστε όμως μόνο στις δικές σας δυνάμεις. Μη δράτε παρορμητικά και προσπαθήστε να ελέγξετε τα οικονομικά σας και να μειώστε τα έξοδα όσο μπορείτε με μεγαλύτερη οργάνωση και μεθοδικότητα, οι οποίες θα σας φέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα στα οικονομικά σας.
Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Βάλτε ΝΑ του σπιτιού μια σφαίρα από ηλιόλιθο για βελτίωση της ψυχολογίας σας αλλά και της υγείας σας.
Ώρα: 01:00-02:59

ΑΛΟΓΟ

Τυχερές μέρες: 1, 28, 29
Ο μήνας αυτός επηρεάζεται θετικά από τον Mùxīng (Δίας) και θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σχέδια και να θεμελιώσετε πράγματα που επιθυμείτε στη ζωή σας. Λόγω της ισορροπίας του στοιχείου της φωτιάς και του ξύλου μπορείτε να είστε πολύ αποδοτικοί, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας και να βοηθηθείτε από τους κατάλληλους ανθρώπους ώστε να προχωρήσουν σχέδια που έχετε. Επίσης, να δημιουργήσετε περισσότερη σταθερότητα στην καριέρα σας για να δράσετε δυναμικά σε κάθε χώρο εργασίας. Προσέξετε την υγεία σας με το στοιχείο της φωτιάς να επηρεάζει αρκετά το καρδιαγγειακό σας σύστημα και τη ροή του αίματος. Προσπαθήστε να μειώσετε τους ρυθμούς και να ξεκουράζεστε αρκετά, αποφεύγοντας την έντονη άσκηση.
Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Βάλτε ΒΑ του γραφείου ή του σπιτιού 2 χρυσά ψάρια για να κατακτήστε ευκολότερα τους στόχους σας.
Ώρα: 11:00-12:59

ΠΡΟΒΑΤΟ

Τυχερές μέρες: 12, 23, 30
Αυτός ο μήνας μπορεί να σας φέρει κάποια εσωτερική ένταση, με το στοιχείο της φωτιάς να επηρεάζει αρκετά όσα θέλετε να κάνετε αλλά και τη Yuèqiú (Σελήνη) να σας φέρνει κάποια ζητήματα που αφορούν την υλική σας ευημερία. Αυτά θα πρέπει να τα χειριστείτε προσεκτικά αυτό τον μήνα, όπως και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας, βάλτε τα δυνατά σας αυτή την περίοδο και θα κατακτήσετε τους στόχους που έχετε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε οικογενειακές σχέσεις και ζητήματα που αφορούν το κοντινό σας περιβάλλον. Αδράξτε όσες ευκαιρίες σας παρουσιαστούν αυτό το διάστημα ώστε να ισορροπήσετε θέματα με όσους αγαπάτε αλλά και το σπίτι σας.
Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Βάλτε ΝΔ του σπιτιού ένα ζευγάρι πάπιες Mandarin για να βελτιώστε την ερωτική ζωή.
Ώρα: 19:00-20:59

ΠΙΘΗΚΟΣ

Τυχερές μέρες: 16, 19, 20
Αυτός ο μήνας, με τον Mùxīng (Δίας) να σας ευνοεί αρκετά, θα σας φέρει νέες ευκαιρίες με
το στοιχείο του ξύλου να σας βοηθάει αρκετά να προχωρήσετε όσα είναι σημαντικά για σας. Μπορείτε να στηριχθείτε στην εύνοια των άστρων για να σταθεροποιήσετε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και την καριέρα σας. Ασχοληθείτε με σχέδιά σας και προσπαθήσετε να δημιουργήσετε καλές συνθήκες ώστε να βάλετε καλές βάσεις και να κάνετε πράξεις τις σκέψεις. Στις προσωπικές σας σχέσεις, με το στοιχείο του νερού να σας δημιουργεί κάποια δυσαρμονία, προσέξτε κάποιες εντάσεις ή παρεξηγήσεις.
Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Βάλτε βόρεια μια χελώνα σε μαύρο χρώμα για να σταθεροποιήστε τη πορεία της καριέρας σας.
Ώρα: 03:00-04:59

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Τυχερές μέρες: 1, 2, 9
Το στοιχείο της γης θα σας δημιουργήσει οικογενειακά ζητήματα. Κάποιες αποφάσεις για την οικογένεια και το σπίτι θα πρέπει να γίνουν με σύνεση και υπομονή το διάστημα αυτό. Στα επαγγελματικά σας, με τον Huŏxīng (Άρη), που ενεργοποιεί νέα σχέδια και θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε όσα ήδη έχετε σε προχωρήσει καιρό τώρα, μπορείτε να στηριχθείτε στις ικανότητές σας αλλά και σε συνεργασίες που μπορούν να είναι πολύ ευνοϊκές για εσάς το διάστημα αυτό. Οι κοινωνικές επαφές είναι πολύ θετικές για σας, όπως και παλιές που μπορεί να έρθουν πάλι στο προσκήνιο, φέρνοντας διαφορετικά δεδομένα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται σε μήνα εξέλιξης και οι επαγγελματίες στον ευρύ τομέα θα ευνοηθούν. Τα οικονομικά σας ευνοούνται από το στοιχείο του μετάλλου, αλλά προσοχή στις σπατάλες και σε έξοδα που μπορείτε να αποφύγετε.
Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Βάλτε δυτικά του σπιτιού σας 3 γελαστούς Βούδες σε διαφορετικά μεγέθη ώστε να βελτιώσετε οικογενειακά ζητήματα.
Ώρα: 15:00-16:59

ΣΚΥΛΟΣ

Τυχερές μέρες: 15, 27, 29
Ασχοληθείτε με τον πνευματικό σας κόσμο. Ενισχύοντας την εσωτερική σας πλευρά θα ισορροπήσετε το στοιχείο του νερού, που μπορεί να ενισχύσει το στοιχείο του ξύλου και σας δυσκολεύει αρκετά στο να προχωρήσετε ζητήματα που ακόμα και αν έχετε παλέψει για αυτά συνεχίζουν να μένουν στάσιμα. Ο Ιούνιος σας υπόσχεται νέες ευκαιρίες στον εργασιακό σας τομέα. Η ανέλιξη θα έρθει έπειτα από όσα έχετε προσπαθήσει καιρό τώρα, χωρίς να ξεφύγετε από τα όρια της ασφάλειας σας ιδιαίτερα στο τομέα των οικονομικών σας. Τα οικονομικά σας μπορεί να σας κούρασαν μέχρι τώρα, αλλά ήρθε καιρός να διορθωθούν.
Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Βάλτε ανατολικά του σπιτιού ή πάνω στο γραφείο σας 2 Αμμωνίτες για να έχετε καλά κέρδη και υγεία.
Ώρα: 23:00-00:59

ΓΟΥΡΟΥΝΙ

Τυχερές μέρες: 18, 24, 27
Ο Tŭxīng (Κρόνος) σας έχει φέρει κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί και έχετε δεχθεί από άτομα του περιβάλλοντός σας και κυρίως στον εργασιακό σας χώρο που σας έχουν κάνει πιο επιφυλακτικούς. Καλό είναι να εστιάσετε στην επίλυση του προβλήματος και όχι να σας διακατέχει ένας έντονος θυμός γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ενισχύσετε περισσότερο τη δυσαρμονία του στοιχείου της γης και της φωτιάς ,που μπορεί να σας φέρει δυσκολίες στα οικονομικά σας αυτό το διάστημα. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον τα πράγματα μπορούν να κυλήσουν αρκετά ομαλά και από κάποια άτομα μπορείτε να πάρετε βοήθεια και στήριξη, ακόμα κι αν μέχρι τώρα κάποιοι ήταν πολύ απόμακροι απέναντί σας. Ο σύντροφός σας μπορεί να σας προσφέρει αγάπη, φροντίδα και να σας καθοδηγήσει αν το χρειάζεστε. Για εσάς μπορεί να είναι πολύ σημαντικό να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν με όσους εμπιστεύεστε, θα σας βοηθήσει πολύ και θα σας ξεκουράσει από όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Τυχερό αντικείμενο/Φυλαχτό του μήνα: Βάλτε ΒΔ του σπιτιού σας ή του γραφείου σας ένα αγαλματάκι του θεού Kwan Kung για να αποτρέψετε τρίτα πρόσωπα να μπουν εμπόδιο στα σχέδιά σας.
Ώρα: 07:00-08:59

Βρείτε με το έτος γέννησης σας το ζώδιο σας στην κινέζικη αστρολογία

Αstra & Οραμα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Προβλέψεις Μαρτίου