16:15
19/5

Τι συμβαίνει όταν ερωτεύονται οι Σκορπιοί;

Από την Αση Μπήλιου
UPDATED:
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Τι συμβαίνει όταν ερωτεύονται οι Σκορπιοί;

Mε ποιο τρόπο αντιδρούν ο Ηλιος (δηλαδή, το ζώδιο μας), η θέση της Σελήνης στον γενέθλιο χάρτη μας και ο Ωροσκόπος μας;

Διαβάστε τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ερωτική μας συμπεριφορά σύμφωνα με τα τρία αυτά στοιχεία για τους Σκορπιούς και μάθετε τι αποκαλύπτει το τρίπτυχο της προσωπικότητας για τη στάση μας στα ζητήματα καρδιάς!

Ήλιος στο Σκορπιό

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που βιώνει με τον πιο  ακραίο τρόπο το συναίσθημα όποιο κι αν είναι αυτό, συμπεριλαμβανομένου και του έρωτα! Από την φύση του εκρηκτικός, εκπέμπει μια ιδιαίτερα μαγνητική προσωπικότητα και βιώνει έντονα τόσο τις αγάπες του όσο και το μίσος του. Τον ιντριγκάρει η τέχνη της αποπλάνησης και σίγουρα σ’αυτή την τέχνη χωρίς ιδιαίτερο κόπο παίρνει την υψηλότερη βαθμολογία! Συνήθως επιλέγει ένα σύντροφο που τον θαυμάζει, έχει αυτοπεποίθηση και φυσικά είναι ικανός να κατανοήσει την ανάγκη του Σκορπιού για μυστικότητα. Οι ζήλιες και οι εμμονές είναι κάτι που τον συνοδεύει για πάντα ακόμη κι αν βιώνει την απόλυτη σχέση ασφάλειας με το σύντροφο του.

Σελήνη στο Σκορπιό

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού η ανάγκη για εξουσία και η έντονη ερωτική επιθυμία, παραμένουν και στην περίπτωση της Σελήνης, μόνο που μπορεί να είναι κάπως θαμμένα. Αυτή η σελήνη, έχει την τάση να παίρνει πολύ σοβαρά τα προσωπικά της και αυτό την οδηγεί σε έντονη κτητικότητα και σε συναισθήματα ζήλιας. Μάλιστα μπορεί να είναι και πιο εκδικητική και από τον Ήλιο καθώς δύσκολα ξεχνά ότι την πλήγωσε. Στις σχέσεις που δεν νιώθει ικανοποιημένη, μπορεί να έχει ξεσπάσματα οργής που ακολουθούνται από στιγμές ηλεκτρισμένης σιωπής. Για να μπορεί κάποιος να συμβιώνει μαζί της, πρέπει να μάθει τους ρυθμούς της. Όταν κλείνεται στον εαυτό της δεν υπάρχει περίπτωση να την πλησιάσεις, όταν ανοίγεται όμως απαιτεί από το ταίρι της να είναι εκεί και να της αφιερώνει την προσοχή του.

Ωροσκόπος στο Σκορπιό

Είναι ίσως ο ωροσκόπος με το μεγαλύτερο καρμικό φορτίο, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις ερωτικές σχέσεις. Όταν το πολύ ισχυρό ζώδιο του Σκορπιού βρίσκεται στον ωροσκόπο η προσωπικότητα του ατόμου είναι ιδιαίτερα έντονη και μαγνητική. Στην ζωή του δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες, αφού τα βιώνει όλα άσπρο ή μαύρο. Φυσικά και τις σχέσεις του. Το μότο του είναι Θέλω αυτό που θέλω την ώρα που το θέλω και θα το πάρω με κάθε κόστος! Η θέση του Πλούτωνα που είναι κυβερνήτης του ωροσκόπου μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία εμβάθυνσης.

Αstra & Οραμα