15:11
8/2

Όταν ερωτεύονται οι Λέοντες και παρασύρουν τα πάντα

Από την Αση Μπήλιου
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Όταν ερωτεύονται οι Λέοντες και παρασύρουν τα πάντα

Mε ποιο τρόπο αντιδρούν ο Ηλιος (δηλαδή, το ζώδιο μας), η θέση της Σελήνης στον γενέθλιο χάρτη μας και ο Ωροσκόπος μας;

Διαβάστε τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ερωτική μας συμπεριφορά σύμφωνα με τα τρία αυτά στοιχεία για τους Λέοντες και μάθετε τι αποκαλύπτει το τρίπτυχο της προσωπικότητας για τη στάση μας στα ζητήματα καρδιάς!

Ήλιος στον Λέοντα

Ο έρωτας και το φλερτ είναι κάτι που έρχεται πολύ φυσικά στον Λέοντα. Δεν έχει άδικα την φήμη του εραστή του ζωδιακού. Στη σχέση χρειάζεται σεβασμό και όλη την προσοχή του συντρόφου του και φυσικά είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Το πόσο θα μείνει στη σχέση είναι το δύσκολο. Κι αυτό γιατί χρειάζεται συνεχώς επιβεβαίωση και θαυμασμό. Όταν θεωρεί ο ένας τον άλλο δεδομένο αυτό είναι πραγματικά ένα θανάσιμο πλήγμα. Χρειάζεται αν μη τι άλλο να νιώθει το κέντρο της προσοχής στην σχέση του και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει ακόμη κι αν χρειάζεται να καταφύγει σε θεατρινισμούς.

Σελήνη στον Λέοντα

Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να χρειάζεται επίσης το χειροκρότημα, τον θαυμασμό, την απόλυτη προσοχή του συντρόφου αλλά είναι πολύ πιθανόν όλο αυτό να μην φαίνεται έντονα με την πρώτη επαφή. Μην ξεχνάμε ότι από την φύση της η Σελήνη ανεξαρτήτως ζωδίου είναι ντροπαλή και συνεσταλμένη. Όταν όμως δεν ικανοποιείται δεν μένει άλλος δρόμος παρά να το αναζητήσει αλλού.  Στη συμβίωση θέλει να νιώθει ότι έχει το πάνω χέρι στο χώρο του σπιτιού αφού το σπίτι είναι το παλάτι της.

Ωροσκόπος στον Λέοντα

Ο κυβερνήτης του Λέοντα είναι ο Ήλιος. Και μια και ο Ήλιος είναι η πηγή της ενέργειας, της θερμότητας και του φωτός έτσι κι αυτός ο ωροσκόπος εκπέμπει λάμψη και ζεστασιά. Η ανάγκη για θαυμασμό, χειροκρότημα, υποστήριξη και προσοχή που είναι απαραίτητα στοιχεία στον Ήλιο και την Σελήνη στον Λέοντα ίσως δεν φαίνεται ιδιαίτερα στον ωροσκόπο με την πρώτη ματιά. Αυτό όμως δεν πρέπει να ξεγελά το ταίρι του. Πίσω από το ψύχραιμο και περήφανο παράστημα του, κρύβονται πολλές ανασφάλειες και ανάγκη για θαυμασμό από το έτερον ήμισυ. Η θέση του Ήλιου που είναι και ο κυβερνήτης αυτού του ωροσκόπου συμπληρώνει ιδανικά το προφίλ του συγκεκριμένου ατόμου.

Αstra & Οραμα