17:53
8/5

Οι μοιραίες σχέσεις των Υδροχόων

Από την Αση Μπήλιου
UPDATED:
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Οι μοιραίες σχέσεις των Υδροχόων

Ο απείθαρχος και ανεξάρτητος Υδροχόος είναι πιθανό να αισθανθεί ότι ασφυκτιά δίπλα σ’ έναν γκρινιάρη και τρυφερό Καρκίνο. Δύσκολα όμως θα ξεκολλήσει από κοντά του αν τον ερωτευτεί!

Όταν το πάθος που σας φέρνει κοντά μπορεί ο σύντροφος σας να σας κάνει να νιώσετε άβολα με την φροντίδα αλλά και την εξάρτηση του από εσάς.

Οι γκρίνιες μπορεί να φέρουν τον χωρισμό, χωρίς καλά καλά να το καταλάβετε. Εστιάστε στο να βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα σας.

Η σχέση σας είναι καρμική κι αυτό σημαίνει ότι με δουλειά κι από τους δυο μπορεί να πετύχει. Αλλά και η μονοτονία της ζωής ενός Παρθένου μπορεί να γίνει κόκκινο πανί για τον αντισυμβατικό Υδροχόο που σ’ αυτή την περίπτωση είτε θα το βάλει στα πόδια, είτε θα μείνει για πάντα δίπλα του!

Ο σύντροφος σας είναι ο ορισμός της οργάνωσης και της τάξης πράγμα που μπορεί να σταματήσει αυτή την σχέση στα πρώτα ραντεβού. Αν αυτά συνεχίσουν θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολύ καλή επικοινωνία και ότι ο έρωτας μαζί του είναι απλώς συνταρακτικός. Ο ένας εμπνέει τον άλλο και μαζί γίνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί.

Αstra & Οραμα