4:01
6/5

Ζώδια του νερού: Ποια δίαιτα σας ταιριάζει καλύτερα;

Από τον Γιώργο Σοφιάνη
UPDATED:
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ζώδια του νερού: Ποια δίαιτα σας ταιριάζει καλύτερα;

Τι πρέπει να ξέρετε πριν ξεκινήσετε μια δίαιτα; Θα έχετε ακούσει ότι η διέλευση του Δία από το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορεί να αυξήσει τα κιλά σας σε αντίθεση με τον Κρόνο.

Επίσης, ότι οι δίαιτες έχουν καλύτερα αποτελέσματα όταν ξεκινούν κοντά στην εποχή της Νέας Σελήνης και όχι της Πανσελήνου. Αυτές είναι γενικές αρχές αλλά υπάρχει και ο παράγοντας που αναφέρεται στον τρόπο που κάθε ζώδιο βλέπει το σώμα και τη διατροφή του, μέσα από τον 6ο Ηλιακό οίκο, δηλαδή το 6ο ζώδιο μετά από το ζώδιο ή τον 6ο οίκο μετά τον ωροσκόπο ή το συνδυασμό τους.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη κυβερνήτη σας, βάζετε και χάνετε κιλά ανάλογα την ψυχολογική σας διάθεση. Επίσης, επηρεάζεστε περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο από τον κύκλο της Σελήνης, αφού στην Πανσέληνο μπορεί να βάζετε κιλά και στη Νέα Σελήνη να χάνετε τα περιττά κιλά από πάνω σας. Η καλύτερη δίαιτα για εσάς είναι η άσκηση αλλά και η αντικατάσταση παραδοσιακών και λιπαρών πιάτων από λαχανικά και φρούτα που συχνά αποφεύγετε.

Σκορπιός

Το φαγητό για εσάς μπορεί να είναι ένας αγώνας δρόμου, αφού με τον Κριό στον 6ο Ηλιακό σας οίκο αισθάνεστε να ανταγωνίζεστε ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός γεύματος. Επειδή θεωρείτε την τροφή πηγή ενέργειας, δεν ακολουθείτε πρόγραμμα στη διατροφή σας, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως τρώτε γρήγορα και βιαστικά, σε άστατα χρονικά διαστήματα μεταξύ τους. Αυτό δείχνει πως μπορεί να βάζετε εύκολα κιλά αφού δεν τρώτε με πρόγραμμα, αλλά και πως μπορείτε να αντισταθείτε σε γεύματα όταν δεν πεινάτε, άρα να αποφύγετε περιττές θερμίδες. Αν θέλετε να χάσετε κιλά, τότε μάθετε να τρώτε πιο αργά, βγάλτε λίπη και γλυκά από τη διατροφή σας και επενδύστε στην άσκηση, αφού είναι το δυνατό σας σημείο για να βελτιώσετε τη σιλουέτα σας.

Ιχθείς

Με το ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, εμπνέεστε από την εικόνα και όχι απαραίτητα τη γεύση του φαγητού. Δεν τρέφεστε μόνο με το στόμα αλλά και με μάτια, κάτι που σημαίνει πως τα επαγγελματικά πλούσια γεύματα αποτελούν το όνειρο σας. Για να χάσετε κιλά, θα πρέπει να προσθέσετε νερό στη διατροφή σας, να τρώτε πολλά θαλασσινά και να κόψετε τα γλυκά.

Αstra & Οραμα