14:03
6/4

Μια ιστορία γραμμένη στα άστρα...

UPDATED:
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μια ιστορία γραμμένη στα άστρα...

20 χρόνια, 240 τεύχη, πάνω από 36.000 σελίδες και σήμερα, μια ακόμα πρωτιά: το μεγαλύτερο και εγκυρότερο αστρολογικό site με καθημερινές, εβδομαδιαίες και ετήσιες προβλέψεις από την ομάδα των καλύτερων αστρολόγων της Ελλάδας.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η ιστορία του Άστρα&Όραμα είναι γραμμένη στα άστρα αφού είναι από τα ελάχιστα περιοδικά στην ιστορία του ελληνικού τύπου που έχει μια τέτοια λαμπρή καριέρα σε διάρκεια και επιτυχίες. Τα άστρα, όμως, του περιοδικού είναι η ομάδα του και κυρίως, το κοινό του.

Οι καλύτεροι του χώρου, Βίκη Παγιατάκη, Κώστας Λεφάκης, Αση Μπήλιου, Χριστίνα Λουκά, Θανάσης Ματσώτας, Κατερίνα Σαλωνίκη, Τάκης Τσαρόπουλος, Κωνσταντίνος Πάππας, Γιώργος Σοφιάνης, Στέλλα Αλεξανδρή, Πέτρος Ελευθεριάδης που έχουν ταυτιστεί με την εγκυρότητα, ικανότητα και βέβαια, γνώση δημιουργώντας ο καθένας μόνος του σχολή.

Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα οι προβλέψεις τους έχουν το πιο φανατικό κοινό που τους ακολουθεί αναγνωρίζοντας το ταλέντο, την ευφυΐα αλλά πάνω από όλα, το ιδιαίτερο χάρισμά τους. Το πρώτο που δημιούργησε την ιστορία του αστρολογικού τύπου, το Άστρα&Όραμα από την αρχή της κυκλοφορίας του ακολούθησε ένα κανόνα.

Την τεκμηρίωση της αλήθειας με αισθητική, άποψη, γνώση, έρευνα, μεγάλες υπογραφές και αφοσιωμένη σχέση στο κοινό που υπηρετεί. Και τα είκοσι χρόνια επιβεβαιώνουν ότι αυτές οι αρχές είναι το καλύτερο άστρο του. Ευθύτητα άποψης, διασταυρωμένη πληροφορία και ευθύνη απέναντι στο κοινό διεκδικώντας μια πρωτιά που το κάνει περήφανο.

Και μια ακόμα φορά το Άστρα&Όραμα αποδεικνύει ότι κάθε βήμα του δεν γίνεται τυχαία. Το περιοδικό με το πιο πιστό κοινό, τη μεγαλύτερη εγκυρότητα και την πιο μακρόχρονη πορεία στο χώρο εγκαινιάζει το μεγαλύτερο αστρολογικό site μετά από έρευνες μηνών με την υποστήριξη μιας ομάδας ειδικών τόσο από το δημοσιογραφικό χώρο όσο και του σχεδιασμού.

Καθημερινές, εβδομαδιαίες, μηνιαίες προβλέψεις, βίντεο, διασημότητες, αστρολογικοί χάρτες, Ταρώ, αριθμολογία, κινέζικο ωροσκόπιο, εκλείψεις, συναστρίες, φενγκ σούι... Μια αστρολογική ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια που μεταφέρει τις αρχές του περιοδικού στον ηλεκτρονικό χώρο.

Με λειτουργικότητα, ευκολία στην αναζήτηση, αισθητική που χαρακτήριζε πάντα την ταυτότητα του, έξυπνο design, μοντέρνα άποψη και αυθεντικά κείμενα που ήταν πάντα το μεγάλο πλεονέκτημα της ομάδας.

Ένας ηλεκτρικός τόπος συνάντησης με το κοινό με ανταλλαγή απόψεων, απαντήσεις στις ερωτήσεις, γρήγορα αντανακλαστικά για μια εποχή που αλλάζει αλλά παραμένει η ίδια στην αναζήτηση των αξιών: εγκυρότητα, ικανότητα, διορατικότητα, γνώση, ταλέντο και άποψη.

Όλα αυτά δηλαδή που δημιούργησαν την ιστορία του Άστρα & Όραμα είκοσι χρόνια τώρα. Αφιερωμένο μια ακόμα φορά στο κοινό του. Και σε αυτό το ταξίδι εσείς θα δείχνετε το δρόμο…

Καλωσήρθατε στο νέο www.astrakaiorama.gr

Αstra & Οραμα Online